Med ønsket om en god midsommer til alle, har vi den glæde at kunne meddele, at Trine Gjørtz pr. 28. juni er tilbage for fuld kraft i embedet efter sine sygeorlov.

Fra sognets siden skal lyde en stor tak til Jannie Nedergård Fries for indsatsen som konstitueret under Trines orlov. Vi ønsker Jannie held og lykke fremover.

Trine har sin første gudstjeneste efter orloven søndag d. 11. juli kl. 11 i Trige kirke.

Forhåbentlig ses vi også snart igen i sognegården. Efter at have lagt hus til kviktest i nogle måneder vil sognegården fra udgangen af juni atter være tilgængelig som omdrejningspunkt for sociale aktiviteter i menigheden.

Derfor vil vi kunne byde velkommen tilbage i sognegården i forbindelse med august måneds arrangementer. Læs nærmere herom i Sognebladet og i arrangementskalenderen.