Trige Sogn har en lang og god tradition for musikalske forløb for de mindste, under ledelse af organist Cecilie Harbo Pedersen.

Der er i øjeblikket åbent for tilmelding til såvel babysalmesang som musikalsk legestue. Begge dele med sæsonstart 21. august.

Babysalmesang

Babysalmesang er sang, musik, bevægelse og rytmik for babyer med udgangspunkt i kendte salmer som f.eks. ‘I østen stiger solen op’.

Det er et gratis tilbud til babyer i alderen 0-12 mdr. og deres forældre eller bedsteforældre.

Babysalmesang foregår i kirken og varer ca. 45 min. og bagefter er der tid til at drikke en kop kaffe/the og få en snak.

Forløbet er på 8 gange (perioden 21/8-9/10) og der er plads til 10 babyer på holdet.

Tilmelding er nødvendig hos organist Cecilie Harbo Pedersen på mail: cilleharbo@hotmail.com eller  tlf. 4026 5989.

Musikalsk legestue

Musikalsk legestue er for børn på ca. 1-3 år. Vi mødes til sang og leg seks fredage kl. 9.30 i Trige kirke.

Det er gratis at deltage og tilbuddet henvender sig til både forældre, bedsteforældre og dagplejere.

Forløbet er på 6 gange (fredage i perioden 21/8-25/9) og der er plads til 15 børn.

Tilmelding er nødvendig hos organist Cecilie Harbo Pedersen på mail: cilleharbo@hotmail.com eller tlf. 4026 5989.