De mange fremmødte i onsdags til cand.mag Anna Dinesens foredrag om forfatteren Tove Ditlevsen, fik indblik i nye sider af den baggrund, der formede hende.

»Det var et fremragende foredrag. Det meget interessante var, at vi hørte om noget, der ikke så ofte har været beskrevet. Foredragsholderen indledte med at fortælle om Tove Ditlevsens bedsteforældre og forældres liv. Det var virkelig baggårdsliv på Vesterbro i København,« fortæller kirke- og kulturformidler Lone Hindø og tilføjer:

»Man forstod baggrunden, men også Tove Ditlevsens forsøg på at komme ud i et andet liv. Herefter handlede beretningen om det liv, mange kender fra medierne. Tilhørerne fik kort og godt hele baggrunden for forfatterens kamp for at blive anerkendt.«

Foredraget i Højskolen Vildrosens regi blev overværet af cirka 70 mennesker i Trige Sognegård.

»Det var rigtig dejligt med så stor tilslutning,« konstaterer Lone Hindø.