Fra 22. september kl. 15-17.30, og herefter onsdage i lige uger, åbner vi en sorggruppe i Trige Sognegård. Sorggruppen retter sig mod voksne efterladte efter tab af livspartner eller ægtefælle.

 

Trænger du til at dele dine tanker med andre i samme situation, så er sorggruppen for voksne efterladte måske noget for dig? Vi mødes i Trige sognegård og deler erfaringer og tanker omkring det at miste en livspartner.

Sorg handler ikke om alder. Sorg handler ikke om, hvor mange år han eller hun nåede at blive. Eller hvor mange år ægteskabet nåede at vare. Sorg handler om vores relation til det menneske, vi har mistet. Enhver sorg er sin egen, og man kan ikke sammenligne eller gradbøje sorg. Men man kan dele sine tanker og erfaringer med andre og det kan være en stor hjælp at møde andre i samme situation og på den måde få at vide at man ikke er alene.

Gruppen har to ledere: Jens Christian Nedergaard Justesen, Skejby, og Trine Gjørtz, sognepræst i Trige-Ølsted-Spørring.

Onsdag d. 22. september begynder vi med en kop kaffe eller te. Herefter vil Trine Gjørtz fortælle om, hvad det vil sige at gå i en sorggruppe, og hvad man kan forvente at få ud af det.

Den første gang er der mulighed for at ”snuse” lidt til gruppen, og det er derfor ganske uforpligtende at deltage den første gang.

Det er gratis at deltage i sorggruppen, og der er selvfølgelig 100% tavshedspligt.

Spørgsmål kan rettes til Trine Gjørtz tlf. 40 52 26 32

Tilmelding er nødvendig til Trine Gjørtz: tg@km.dk

Se folder angående sorggruppen

X