Søndag d. 10. marts kl. 12-15 er der sogneindsamling til Folkekirkens Nødhjælp

I en tid med klimaforandringer, krige og ulighed, der driver millioner af mennesker ud i nød, sult og på flugt, er begrebet næstekærlighed ofte oppe at vende. Ideen om at tage sig af sin næste, både naboen og den fremmede, går dog tusindvis af år tilbage i både vores kultur og kristendom.

Vi kender den blandt andet fra lignelsen om ’Den barmhjertige samaritaner’ fra Lukasevangeliet. Derfor er ideen om at dele med sin næste hovedoverskriften for Folkekirkens Nødhjælps årlige sogneindsamling i 2019.

Altid hjælp til selvhjælp
Folkekirkens Nødhjælp arbejder for at redde liv, opbygge robuste samfund og bekæmpe ekstrem ulighed.

Vi kommer rundt med indsamlingsbøsserne søndag den 10. marts 2019 i tidsrummet fra kl. 12.00 til 15.00.

Ønsker du at dele søndag den 10. marts med verdens fattigste, kan du melde dig til hos indsamlingsleder Peter Viuff: E-mail: pofv@km.dk eller på tlf. 30633176.

Indsamlerne mødes i Trige Sognegård kl. 12.00.

Sognepræst og indsamlingsleder Peter Viuff