Lørdag d. 7. november kl. 14-16 er der atter samtalesalon i Trige Sognegård. Kom og tal om det at være menneske.

 

Det nye initiativ med fire årlige ‘Samtalesaloner’ i Trige Sognegård blev skudt i gang primo oktober og bød på et par timers berigende snakke for de fremmødte 16 sognebørn. 

En samtalesalon er et mødested med plads til fordybelse i livets både store og små spørgsmål – en lejlighed til at give sig hen i en vedkommende samtale med mennesker, man måske ikke kender på forhånd.

Ved hver Samtalesalon præsenteres dagens tema, hvorefter samtalen går i gang i små grupper. Undervejs er der en pause med servering af lidt godt til ganen. Efter to timer går man atter hver til sit, tanket op med tanker til yderligere refleksion.

Ved premieren var ALDER det overordnede tema, og omkring bordene i sognegården blev det bredt ud i vidtforgrenede samtaler. Spændende bliver det at se, hvilket emne initiativtageren sognepræst Trine Gjørtz trækker op af hatten til lørdagens samtalesalon.

Alle er velkomne til arrangementet. Du skulle også prøve. Af hensyn til forplejningen er tilmelding nødvendig 2 dage før til tlf. 6115 0380.

X