Tirsdag d. 15. september blev der afholdt valgforsamling med henblik på sammensætning af det menighedsråd, som i de kommende fire år skal udgøre Trige Menighedsråd.

Følgende blev valgt til menighedsrådet: Lilly Pedersen, Anne Birthe Bruun Madsen, Nanna Venø Sørensen, Henny Hansen, Pernille Sauer, Anne Merete Møller og Steffen Lindfors.

Følgende blev valgt som suppleanter: Bent Lynggard Iversen og Margit Olesen Damkjer.

Mulighed for afstemningsvalg

De anførte personer er valgt til menighedsrådet, medmindre der indleveres flere lister senest tirsdag den 13. oktober kl. 20.00. Eventuelle yderligere lister skal afleveres til valgformand Nanna Venø Sørensen, Randersvej 532, 8380 Trige.

Bliver en eller flere lister indleveret, afholdes der afstemningsvalg tirsdag den 17. november kl. 9-20.