Pr. 8. november 2021 tiltræder Charlotte Krog Brandbyge i et vikariat som sognepræst i Trige-Ølsted-Spørring pastorat efter Juma Nellemann Kruse, der pr. 1. november har fået embede som sognepræst på Samsø.

Charlotte Krog Brandbyge skriver følgende:

Jeg glæder mig meget til at vikariere som sognepræst (50%) i Trige-Ølsted-Spørring pastorat, hvor jeg tiltræder d. 8. november 2021, når mit nuværende vikariat som sognepræst (100%) i Vejlby Sogn slutter.

Jeg bor sammen med min mand og to børn i Brabrand, hvor jeg i mange år har været engageret i det kirkelige liv og menighedsråd såvel som udviklings- og dialogarbejde ved Gellerup Kirke.

Inden jeg blev præst, har jeg i 14 år arbejdet med mennesker med svær psykisk sygdom og misbrug i socialpsykiatrien såvel som i VISO-regi, hvor jeg har rådgivet og undervist personalegrupper rundt omkring i landet. De seneste år af min ansættelse i Aarhus Kommune arbejdede jeg sideløbende målrettet på at virkeliggøre min drøm om at blive præst, og efter et såkaldt paragraf 2 forløb ved biskop Henrik Wigh-Poulsen blev jeg i april 2021 ordineret til vikariatet i Vejlby.

Privat holder jeg meget af at være sammen med mine børn, familie og venner. Jeg kan lide at læse og på forskellig vis fordybe mig, og jeg henter ny energi og samler tankerne, når jeg arbejder i min have og løber i naturen.

Charlotte Krog Brandbyge