Trige Sogns persondatapolitik?

Her kan du læse, hvilke data vi samler om dig. Eksempelvis når du bruger trigesogn.dk
Du får forklaret, hvad vi bruger data til. Og hvad du kan gøre for at rette, slette eller opdatere de data, vi har om dig.

Vi behandler naturligvis informationer om dig i fortrolighed – og i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), markedsføringsloven og andre gældende love.

Denne side bliver løbende opdateret – senest 14. august 2018

Personfølsomme oplysninger

Vi samler ikke personfølsomme oplysninger via hjemmesiden – og vil anbefale dig, at du ikke bruger vores kontaktformular til personfølsomme oplysninger.

I det omfang vi får udleveret personfølsomme oplysninger, gemmer vi dem naturligvis kun så længe det er nødvendigt – eller ligefrem lovpligtigt.

Har vi oplysninger om dig, som du gerne vil have ændret eller slettet, bedes du henvende dig til kirkekontoret.

Kontakt kirkekontoret

5 + 11 =

Kontaktformularen bør, af sikkerhedsmæssige årsager, ikke benyttes til personfølsomme oplysninger. Læs eventuelt vores persondatapolitik.

KIRKEKONTORETS ADRESSE

Lisbjergvej 15 A, 8200 Aarhus N

Kontortid:
Mandag-fredag 9-13
Onsdag 16-18

Kordegn Marianne Vasard Nielsen
E-mail: mvn@km.dk
Kordegn: Pernille Dahl Paludan
E-mail: pep@km.dk

Kontaktoplysninger på bestemte medarbejdere og menighedsrådsmedlemmer