En koncert med pianist Lene Buch Rasmussen torsdag d. 14. marts kl. 19.30 markerer indvielsen af Trige Sognegårds nye flygel, erhvervet med støtte fra Købmand Herman Sallings Fond.

Lene Buch Rasmussen bestod i 1996 sin Diplomeksamen fra Det jyske Musikkonservatorium med udmærkelse. En række legater muliggjorde et to-års studieophold i München, hvor hun studerede hos professorerne Michael Schäfer og Helmuth Deutsch.

Herefter har Lene Buch Rasmussen haft et alsidigt virke som akkompagnatør og kammermusiker med sangere og instrumentalister. Bl.a har hun sammen med mezzosopranen Mette Østergaard indspillet den meget roste CD ‘Havfruesange’ med musik af P. Heise og P.E. Lange-Müller.

I perioder har Lene fungeret som repetitør ved Den Jyske Opera, Den Ny Opera i Esbjerg og som kammermusiker ved Aarhus Symfoniorkesters kammerkoncerter. Til daglig er hun desuden organist i Hasle kirke i Aarhus.

På programmet ved koncerten i Trige Sognegård, beliggende Lergravvej 2A, er bl.a. musik af Beethoven, Edvard Grieg og Robert Schumann.

Der er fri entre.