I Trige Sogn har vi en lang tradition for babysalmesang målrettet børn i alderen 0-12 måneder. Der er nu åbnet for tilmelding til et nyt forløb over otte fredage med start 17. april.

Babysalmesang er sang, musik, bevægelse og rytmik for babyer med udgangspunkt i kendte salmer som f.eks. ”I østen stiger solen op”.

Det er et gratis tilbud til babyer i alderen 0-12 mdr. og deres forældre eller bedsteforældre. Babysalmesang foregår i kirken fredage fra kl. 10.30 og varer ca. 45 minutter. Bagefter er der tid til at drikke en kop kaffe/the og få en snak.

Forløbet er på 8 gange (perioden 17/4-19/6, dog ikke St. bededag 8/5 og 22/5) og der er plads til 10 babyer på holdet.Tilmelding er nødvendig hos organist Cecilie Harbo Pedersen på mail: cilleharbo@hotmail.com eller tlf. 4026 5989.