Efter 28 år som formand for Trige Menighedsråd meddelte Steffen Lindfors i foråret, at han ønskede at trække sig fra formandsposten.

Menighedsrådet har på seneste møde valgt Nanna Venø Sørensen som ny formand, og rådet glæder sig over, at Steffen fortsætter som menigt medlem af menighedsrådet.

Nanna Venø Sørensen er 37 år, gift med Jesper og sammen har parret tre børn.

»Både min mand og jeg har boet i Trige hele vores liv og kan ikke forestille os at bo andre steder. Kirkelivet har stået mig nært siden konfirmationsalderen og derfor var det også meget naturligt for mig, at jeg for fire år siden involverede mig i menighedsrådsarbejdet,« siger Nanna Venø Sørensen.

»Som formand håber jeg at kunne bidrage til at bakke op om de nuværende initiativer i kirken, men også være med til at starte nye projekter. Hvis nogen har gode ideer eller gerne vil være med til at forme det kirkelige liv i Trige, må de meget gerne kontakte mig.«

Nanna Venø Sørensen.