Torsdag den 9. september kl. 19.30 i Trige Sognegård venter der publikum en aften i et lyrisk, drømmende og muntert lydunivers.

Koncerten med Flensborg/Venndt Duo skulle have været afholdt i februar 2020, men blev aflyst pga. sygdom. Kom og hør en festlig koncert med multiinstrumentalisten Jacob Venndt og pianisten Pojken Flensborg.

Flensborg/Venndt-Duo har i mere end 15 år spillet et utal af jazzkoncerter, kirkekoncerter, skolekoncerter, spillet til private arrangementer, på højskoler, efterskoler – og medvirket ved en gudstjeneste for DR-kirken. Med andre ord en fleksibel størrelse, hvis lyriske, drømmende og muntre lydunivers skabes af instrumenterne klaver, kontrabas og kromatisk mundharpe, og bæres frem af de to herrers veludviklede trang til at underholde og fortælle om deres musik.

Inspirationen er hentet fra jazzhistoriens store komponister, men duoen trækker også på den klassiske musiktradition, folkemusikken, de store filmkomponister og den danske sang- og salmeskat.

Koncerten er gratis og alle er velkomne.