Jannie Nedergård Fries er konstitueret i stillingen som præst i perioden fra 1. maj til 8. juli under Trine Gjørtz’ sygeorlov.

Jannie kan kontaktes på telefon 42383102 og mail: jnf@km.dk

Jannie præsenterer sig selv således:

Jeg hedder Jannie Nedergård Fries, og jeg er fra d. 1. maj blevet ansat som konstitueret sognepræst hos jer i Trige-Ølsted-Spørring sogne.

Selvom jeg er ny hos jer i pastoratet, så har jeg en del erfaring som præst. Jeg blev ordineret i 2007 og har siden virket som præst forskellige steder i det østjyske.

Privat bor jeg i Ulstrup sammen med min familie – min mand Knud, som er præst, og vores to børn Christian på 14 år og Marie på 10 år.

Jeg ser frem til at være præst hos jer de næste par måneder og glæder mig til samarbejdet med min kollega, kirkernes personale og menighedsrådene.

Mange hilsner

Jannie Fries