En opvækst i et keramikerhjem langt ude på heden er udgangspunktet for et liv, der nu efter mere end 20 år som præst har ført Trine Gjørtz til det østjyske.

Det planlagte foredrag onsdag d. 18. november kl. 10 om højskolesange med Anne Marie Salling er udsat da vi pga. coronarestriktionerne ikke må være ret mange mennesker i sognegården, når der synges

Til gengæld vil vores nye præst Trine Gjørtz holde foredrag om det livsforløb, der har ført hende til virket som sognepræst i Trige, Ølsted og Spørring sogne.

Det er en rejse, der rummer mere livserfaring end den slagne vej, en uddannelse som psykoterapeut og som coach har givet hende et nuanceret blik på vores tilværelse – og i de seneste ti år har Trine Gjørtz været pioner i udviklingen af sorggrupper inden for folkekirken.

Det er alle disse erfaringer – og et hoved fuld af ideer til, hvordan kirken kan være en forskel for mennesker i en forvirret og fortravlet tid – hun vil fortælle om.

Alle er velkomne.