De frivillige i menighedsarbejdet i Trige Sogn var i fredags indbudt til nytårskur i Trige Sognegård som en påskønnelse af de frivilliges indsats.

»Der er i høj grad brug for jeres hjælp til at holde status quo i menighedsarbejdet for Trige Sogn,« indledte Henny Hansen fra Trige Menighedsråd sin tale til de fremmødte.

Hun oplistede nogle af de områder, hvor frivillige påtager sig en rolle. I flæng kan nævnes strikkecafeen og højskoledagene i sognegården samt onsdagssang og gudstjenester på Bjørnshøjcentret.

»Alle her i dag er med til at holde disse aktiviteter i gang. Uden jeres hjælp ville det ikke være muligt. Frivillighed er ikke kun for aldrende mennesker. Vores yngste er Victoria, som her og der dukker op med en hjælpende hånd, f. eks ved kirkekaffebaren. Kuren her i dag er en tak for jeres engagement, og en begyndelse på endnu et år med mange aktiviteter i Trige Sogn,« sagde Henny Hansen.

Deltagerne søgte herefter mod ta’selv-bordet og fik et par gode timer sammen.