Torsdag d. 9. september dannede Trige Sognegård ramme om en festlig og meget underholdende koncert med de to dygtige jazzmusikere Pojken Flensborg og Jacob Venndt.

På repertoiret var dels arrangementer af en række danske sange og salmer, bl.a. Septembers himmel er så blå, Se dig ud en sommerdag og Giv mig Gud en salmetunge, kombineret både med egne kompositioner og med gamle Aage Stentoft sange, som f.eks. Dit hjerte er i fare, Andresen.

Pojken Flensborg spillede på sognegårdens dejlige nye flygel, mens Jacob Venndt både spillede kontrabas, på flere forskellige mundharper og sang. Der var masser af sjov og underholdning, bl.a. en lille indlagt quiz og et nummer fremført på to melodikaer (se billedet herunder), men der var også plads til mere lyriske og alvorlige fortolkninger ind imellem.

Efter koncerten bød menighedsrådet på et glas bobler og små lækre tapas-kager.