Marianne Vasard Nielsen og Pernille Cæcilie Natasja Dahl Paludan afslutter begge arbejdet på kirkekontoret i Lisbjerg pr. 31. august 2019.

Af Marianne Vasard Nielsen og Pernille Cæcilie Natasja Dahl Paludan, tidl. Kordegne på kirkekontoret i Lisbjerg.

Kære Alle i Trige-Ølsted-Spørring

Tak for de gode år på kirkekontoret i Lisbjerg, hvor vi har betjent jeres sogne. Vi har været meget glade for vores arbejde på kirkekontoret. Imidlertid er der noget i privatsfæren der trækker. Mariannes mand har været på pension nogle år og de har 9 dejlige børnebørn, som Marianne gerne vil have mere tid til.

Marianne har tillige i mange år arbejdet som leder på Lystrup-Elsted-Elev Lokalhistoriske Samling, og arbejdet med borgere, slægtsforskere og frivillige. Det vil hun gerne fortsætte med og måske ligefrem udvide.

For Marianne har det været 10 spændende år med opbygningen af kirkekontorets kompetencer og kvalifikationer, der har omfatter samarbejdet med bl.a. Trige-Ølsted-Spørring pastorat, hvor såvel præster som kirkesanger og organist også har været en del af det nære samarbejdet – sidst også med menighedsrådet som ved deres årlige studietur altid har inviteret. Tak for gode ture. Ud over Personregistrering har Marianne også lavet grafiske opgaver blandt andet alle julehæfterne og udsendelsesopgaver især i forbindelse med Højskolen. Det har været et spændende og givende samarbejde.

Kirkekontoret har fra starten betjent 7 sogne – Skejby, Lisbjerg, Todbjerg, Mejlby, Trige, Ølsted og Spørring. Sidst tilkomne i samarbejder på kirkekontoret er Hjortshøj, Egå og Skæring sogne, der også førte til ansættelse af kordegne-kolleger, først Anette, så Pernille og for et år siden Conny. Vi siger tak for de givende arbejdsrelationer.

Pernille har fået mulighed for at få nye udfordringer, og vi afslutter begge arbejdet på kirkekontoret i Lisbjerg pr. 31. august 2019. Vi vil gerne takke personalet og menighedsrådet i pastoratets 3 sogne for et altid godt og positivt samarbejde, samt hyggelige stunder.