En stribe populære engelsk-sprogede sange var omdrejningspunktet for månedens arrangement i Højskolen Vildrosen i Trige Sognegård.

 

Birgitte Wedell-Wedellsborg (sang) og Cecilie Harbo Pedersen (klaver) guidede publikum igennem en velbundet musikalsk buket af sange, som vækkede minder hos publikum.

Med titler som blandt andre Scarborough Affair, Over the Rainbow, Yesterday og What A Wonderful World til Streets of London, Morning Has Broken, Tears In Heaven og Amazing Grace var der afstikkere til forskellige musikalske genrer. Nogle af numrene sang publikum med på. Andre blev fortolket af Birgitte Wedell-Wedellsborg og Cecilie Harbo Pedersen.

Undervejs fortalte Cecilie Harbo Pedersen om baggrunden for de enkelte sange og den kontekst de i sin tid blev komponeret i.

Der var en god kemi og harmoni mellem sanger og pianist, så vi kan håbe på et genhør ved en passende lejlighed.

Næste arrangement i Højskolen Vildrosen bliver onsdag den 19. januar kl. 10.00 i Trige Sognegård. Her fortæller tidligere præst på den spanske solkyst, Karsten Erbs om oplevelser fra tiden som præst ved Margrethekirken på Costa del Sol. 


Cecilie Harbo Pedersen og Birgitte Wedell-Wedellsborg sørgede for en stemningsfuld onsdag formiddag i Trige Sognegård.

X