Plante smil og plante solskin. Det var det der skete på Lokalcenter Bjørnshøj tirsdag den 21. april.

Den månedlige gudstjeneste, som mange af beboerne plejer at deltage i er jo aflyst for tiden, så for at sprede lidt glæde i hverdagen, havde Trige Menighedsråd sendt en lille delegation forsynet med chokoladegaver til samtlige beboere i de beskyttede boliger og plejeafdelingen.

Det er svært at være afskåret fra familiebesøg, men mon ikke beboerne kan glæde sig over, at der er nogen der tænker på dem og finder udvej for at levere en lille ”sød” overraskelse.

På vegne af Trige Menighedsråd mødte Jonna Bunk og Nanna Sørensen samt et par små børn, frem med gaverne, men på grund af faren for smittespredning af coronavirus, måtte de aflevere pakkerne ved hoveddøren. Herefter sørgede personalet for fordelingen til beboerne.

Henny Hansen


Nanna Venø Sørensen (t.v.) og Jonna Bunk, assisteret af en lille purk, er klar til aflevere søde hilsner fra Trige Menighedsråd til beboerne ved Lokalcenter Bjørnshøj.


Grundet faren for smittespredning måtte de glade givere fra Trige Menighedsråd aflevere pakkerne ved hoveddøren. Herefter sørgede personalet for fordelingen til beboerne.

 

Få nyt fra Trige Sogn via e-mail
Ved at indtaste din e-mailadresse kan du modtage en mail hver gang der lægges nyt på hjemmesiden og derved holde dig opdateret vedr. arrangementer og lignende. Tilmelding kan ske HER. Du kan til enhver tid framelde dig e-mail-servicen igen.

X