Strikkecafé 10/12, Babysalmesang 11/12 og Julesalon 12/12 er aflyst. December måneds gudstjenester gennemføres som planlagt.

I konsekvens af de nye restriktioner i bl.a. Aarhus Kommune, gældende for perioden frem til 3. januar 2021, er vi i Trige Sogn desværre nødsaget til at aflyse årets resterende tre arrangementer i sognegården: Strikkecafé torsdag d. 10/12, Babysalmesang fredag d. 11/12 og Julesalon lørdag d. 12/12. Beslutningen ligger i forlængelse af myndighedernes anbefalinger.

Gudstjenester og kirkelige handlinger kan fortsat holdes med de begrænsninger, vi allerede kender – herunder også begravelser og bisættelser.

Medmindre smitteudviklingen skulle diktere noget andet, forventer vi at gennemføre alle programlagte gudstjenester i december, dog med de ændringer at musikeres medvirken 13/12 udgår. Det samme gælder kirkekaffe 25/12 samt bobler og kransekage 31/12. Skulle der ske yderligere ændringer vil disse blive bekendtgjort på trigesogn.dk

Adgang til julens gudstjenester sker uden tilmelding, under iagttagelse af det maksimale antal personer, der må opholde sig i kirken.

Vi vil fortsat være yderst opmærksomme på at overholde retningslinjerne, herunder arealkrav, mundbind, afstand, udluftning og hygiejne.

Til slut skal lyde et ønske om en glædelig jul til alle. Vi ser – ligesom alle andre – frem til en forhåbentlig snarlig normalisering af samfundet, herunder det kirkelige liv.